VAN NATURE HEBBEN WE ALLES IN HUIS OM EEN GROOT VERLIES TE KUNNEN DRAGEN. JIJ, IK, IEDEREEN.

Ons lichaam weet de weg. De vraag is echter of we het durven te volgen.

Onze ratio vindt daar vaak van alles van, ingegeven vanuit onze eigen mentale programma’s. Of, vanuit onze sociaal-culturele context.

Het ruime merendeel van de mensen lukt het echter om na een ingrijpend verlies de levenslust weer te hervinden. De transitie te maken van ‘overleven’ naar leven.

Toch is het niet gek als je op dat hobbelige pad, daar naar toe, zo nu en dan behoefte hebt aan extra ondersteuning.

Wegwijs in rouw biedt ook 1 op 1 begeleiding, in onze praktijk onder de rook van Groningen. Of desgewenst online.

 

Je kunt bij ons terecht wanneer je:

Alles begint met een eerste Ontmoeting

WERKWIJZE

Het begint met een vrijblijvende kennismaking. Misschien blijft het daarbij. Misschien is de klik daar en reizen we samen verder. 

Hoe die reis eruit ziet? Dat stemmen we af op jouw behoeften. Het liefst willen cliënten een vast omlijnd programma met een heldere finishlijn. Alles om zich maar zo snel mogelijk weer goed te voelen. Maar zo werkt rouw helaas niet. Natuurlijk zijn er concrete handvatten die direct verlichting kunnen brengen en is rouw iets universeels. Maar, het kent per individu een geheel eigen inkleuring. 

Dat gegeven biedt echter direct de opening naar het “snelste” pad door de donkerte. De moed om jouw eigen pad te volgen. Wij helpen je graag dat pad te vinden en met stevigheid te bewandelen.